29 Nisan 2018 Pazar

tv8 Günaydın Doktor İzle 30 Nisan 2018 Son Bölüm

 

Hafta içi her gün sabah 7 de TV8 de yayınlanan Günaydın Doktor 30 Nisan 2018 Programında Her gün farklı konuklar ağırlanmaktadır. Halkın Merak ettiği Tıp alanında sorular, Zayıflama Kürleri, Sağlıklı olmak için neler yapmanız gereklidir gibi bir çok soruyu programda cevaplamaktadırlar. 

Her Şeyin Başı sağlık sözünden yola çıkarak bizlere sundukları program sayesinde bir çok sağlık sorunu hakkında bilgi alabiliyoruz ve bizlere yardımcı oluyorlar. TV8 de yayınlanan  Günaydın Doktor Programının Bayan Sunucusu olan Hilal Ergenekon Yapmaktadır. 



Günaydın Doktor Sunucusu Hilal Ergenekon Kimdir?
1981 Yılında Samsun’da Dünyaya gelen Hilal Ergenekon Ankara’da Yaşamaktadır.Eğitimini Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik bölümünde tamamlamıştır. Başarılarının ardından Günaydın doktor sunucusu olan hilal Ergenekon İlk olarak televizyon ortamına spor muhabirliği yaparak katılmıştır.Kariyerinin geri kalan kısmında TGRT Haber Sunuculuğu yapmıştır. 

Son olarak artık sağlık programlarında sunuculuk yapan Hilal Ergenekon Günaydın Doktor adlı programdan önce Pazartesi ve Salı günleri Ulusal kanalda Hilal ile sağlıklı yaşa programında sunuculuk yapmıştır. Günaydın Doktor Programında şuan sunuculuk yapan Hilal Ergenekon bilgeliği ve konuşma tarzı ile dikkatleri üzerine toplayan bir bayandır.Umarız bu kariyerinde izlediği yolda daha üstün başarılar sergilemesi temennimizdir.



Hiç yorum yok:
Yaz yorum