16 Nisan 2018 Pazartesi

Survivor Baraka Ödülünü Kim Kazandı 16 Nisan 2018 (Ödül Oyunu)

 

Survivor izleyici karşısına TV 8 ekranlarında çıkıyor. Survivor ödül oyununu 16 Nisan kim kazandı sorusu bu akşam cevap buluyor. Baraka Ödülü için yarışacak olan Allstar ve Gönüllüler Takımında ödül oyununun ardından eleme gecesi heyecanı yaşaacak ve bir kişi adaya veda edecek





BARAKA ÖDÜLÜ SON DURUM KAÇ KAÇ CANLI TAKİP

ALLSTAR :  10 -  7 GÖNÜLLÜLER
Baraka Ödülünü kazanan Takım Ünlüler Oldu 
  EŞLEŞMELER ; 
  • Durum 9-7 olduğu için bir kız bir erkek çıkacak. Gönüllüler takımından Anıl-Nagihan Ünlüler takımından ise Sahra-Turabiye karşı yarışacak. Oyun başladı.Gönüllüler hata yaptı Turabi Önde.Kazanan Turabi . Bugün oynanan baraka ödülünü kazanan takım Ünlüler oldu.Şimdi durum 10-7 ve Ödül Ünlülerin.
  • Sema Yağmura karşı. Ünlüler önde geldi. Sema döktü suyunu.Sema önde geldi . Kazanan Sema.Şimdi durum 9-7 oldu. Ünlüler Baraka Ödülüne çok yakın.
  • Turabi Cumaliye karşı . REKLAMLAR. Kazanan Turabi.Durum 8-7 oldu.Ünlüler önde.
  • Birsen Elif’e karşı kazanan Birsen.Durum 7-7 oldu.
  • Hilmicem Ademe karşı kazanan Hilmicem. Gönüllüler bırakmıyor. Durum şimdi 7-6 oldu.
  • Sahra Nagihana karşı kazanan Sahra Durum 7-5 oldu. Ünlüler önde
  • Mustafa Kemal Anıla karşı kazanan Anıl. Şimdi durum 6-5 oldu. Gönüllüler beraberliğe çok yakın.
  • Merve Damlaya karşı kazanan Damla Durum şimdi 6-4 oldu. Allstar Önde.
  • Yiğit Murat Karşı kazanan Yiğit Durum 6-3 Oldu .
  • Sema Birsene karşı kazanan Birsen Durum 5-3 Oldu
  • Anıl Kazandı Durum 5-2
  • Merve oyunu kazandı durum 5-1 oldu.
  • Cumali Yiğite karşı kazanan Yiğit Durum 4-1 oldu. Ünlüler önde
  • Sahra Damlaya karşı oyun başladı . Durum 2-1 Ünlüler Önde. Kazanan Sahra durum 3-1 oldu




ELENME ADAYLARI BELLİ OLDU

Yarışma haftanın belli günlerinde ekrana geliyor. Cumartesi ve Pazar akşamları dokunulmazlık oyunu oynanıyor. Dokunulmazlık oyununu kaybeden taraf için eleme konseyi düzenleniyor. Eleme konseyinden önce bireysel dokunulmazlık oyunu oynanıyor. Bu hafta cumartesi günü oynanan dokunulmazlık oyununu gönüllüler takımı kaybetti. Konseyde ismi en çok yazılan isim Cumali oldu. 

Bireysel dokunulmazlığı alan Hilmicem Hakan’ın ismi verdi. Hakan bu duruma çok bozuldu. Pazar günü oynanan oyunu yine Ünlüler kazandı. Haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu renkli dakikalara sahne oldu. Ringde rakibinin elinde tuttuğu objeyi düşürmek için çaba gösteren yarışmacılar, büyük efor sarf etti. Gönüllüler takımında mücadele eden Murat, kendince geliştirdiği yöntemle rakibinin etrafında tur attı. 


Rakibi Adem, Murat'ın bu taktiğini 'Başım döndü Murat yeter' şeklinde esprili bir dille eleştirdi. Oyunun kazananı ünlüler takımı oldu. Acun Ilıcalı konseyde ünlülere de üzücü bir haber verdi. Yarışmacılardan Berna Canbeldek’in sağlık sorunlarından dolayı yarışmadan ayrıldığını duyurdu. Survivor’dan elenen isim belli olur olmaz haberimizde olacak.



DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?
Haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu renkli dakikalara sahne oldu. Ringde rakibinin elinde tuttuğu objeyi düşürmek için çaba gösteren yarışmacılar, büyük efor sarf etti. Gönüllüler takımında mücadele eden Murat, kendince geliştirdiği yöntemle rakibinin etrafında tur attı. Rakibi Adem, Murat'ın bu taktiğini 'Başım döndü Murat yeter' şeklinde esprili bir dille eleştirdi. Oyunun kazananı ünlüler takımı oldu.
İlk dokunulmazlık oyununu da ünlüler kazandı. Böyle gönüllülerden üç kişi eleme adayı oldu.
BERNA ADAYA VEDA ETTİ
Ünlüler takımında geçtiğimiz günlerde parkurda yaşadığı sakatlık nedeniyle tedavi altına alınan Berna Canbeldek için yeni bir bilgi geldi. Yarışmanın sunucu ve yapımcısı Acun Ilıcalı, ada konseyinde ünlüler takımına Berna'nın diz kemiğindeki çatlak nedeniyle Survivor'a devam edemeyeceğini söylemesi üzerine, bazı takım arkadaşları gözyaşlarına boğuldu.



Hiç yorum yok:
Yaz yorum