16 Nisan 2018 Pazartesi

Survivor Sms Oylama Sonuçları 16 Nisan 2018 Sıralama Sonuçları

 

Survivor'da elenecek isimler belli oldu. Dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımından bu akşam bir kişi adaya veda edecek. Elenme adayı isimler yapılan ada konseyi sonucunda belli oldu. Yapılan iki ada konseyinde Damla,Hakan ve Cumali elenme adayı olarak sms oylama sonuçlarına göre adaya veda edecek. Bu hafta konsey yolunu tutan 3 isim Damla, Hakan ve Cumali isimlerinden birisi Survivor olma hayallerine veda edecek. İşte Survivor 16 nisan kim elendi, adaya veda eden kim, Survivor eleme adayları kimler, Survivor kim gitti sorularının cevaplarını haberimizde bulabilirsiniz..



Survivor 16 Nisan KİM ELENDİ? Eleme Adayları Kim Oldu?  Surivor kim elendi sorusu yine bir eleme gününde Survivor fanlarını araştırmaya itti. 16 Nisan akşamı belli olacak Survivor eleme gününde adaya veda edecek isim de belli olacak. Bu hafta konsey yolunu tutan 3 isim Damla, Hakan ve Cumali isimlerinden birisi Survivor olma hayallerine veda edecek. İşte Survivor 16 nisan kim elendi, adaya veda eden kim, Survivor eleme adayları kimler, Survivor kim gitti sorularının cevaplarını haberimizde bulabilirsiniz..
BERNA ADAYA VEDA ETTİ
Ünlüler takımında geçtiğimiz günlerde parkurda yaşadığı sakatlık nedeniyle tedavi altına alınan Berna Canbeldek için yeni bir bilgi geldi. Yarışmanın sunucu ve yapımcısı Acun Ilıcalı, ada konseyinde ünlüler takımına Berna'nın diz kemiğindeki çatlak nedeniyle Survivor'a devam edemeyeceğini söylemesi üzerine, bazı takım arkadaşları gözyaşlarına boğuldu.

GEÇEN HAFTA ADAYA VEDA EDEN İSİM FUNDA OLDU!

Geçen hafta gönüllüler elenmek üzere 3 isim çıkarttı. Bunlar Cumali, Funda ve Yağmur idi. En azı oyu alarak elenen isim geçen hafta Funda Alkayış oldu.



4 yorum:
Yaz yorum
  1. Kesin Cumali elenecek

    YanıtlaSil
  2. Cumali kesin gider Hakan Artisti kalır damla elenmez gibi geliyor

    YanıtlaSil
  3. Damla elenir cumalinin arkasında halk var damla gider Hakan kalır

    YanıtlaSil
  4. Hakan 16 Nisan eleme gecesinde elenir gitsin Adanın huzurunu bozuyor

    YanıtlaSil