23 Nisan 2018 Pazartesi

23 Nisan 2018 Survivor Duş ve Tavuk Şinitsel Ödülünü Kim Kazandı ?

 

Survivor 23 Nisan akşamında yeni bölümü ile ekranlara geliyor. 23 Nisan akşamında oynanacak olan Ödül oyununu Kim kazandı ? Survivor 23 Nisan ödül oyununu hangi takım kazandı detaylar haberimizde olacak. Kazanan Takım Duş,Tavuk Şinitsel ,Zeytinyağlı Fasulye ve Barbunya ödülünü kim kazanacak ?

SURVIVOR 53. BÖLÜMDE KİM ELENDİ? ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI? CANLI ANLATIM CANLI TV8 İZLE 


Survivor'ın 53. bölümünde, bu hafta eleme potasındaki isimler olan Adem, Mustafa Kemal ve Sahra arasından adaya kimin veda edeceği de belli olacak. 53. bölümün yayınlanmasının ardından Duş ödülünün sahibi de belli olacak.


ÜNLÜLER : 8 -  10 : GÖNÜLLÜLER
Ödül Gönüllüler Takımının 

EŞLEŞMELER ; 

  • Duş ve Yemek ödülünü kazanan takım Gönüllüler Oldu
  • Mustafa Kemal Hakan ile karşılaştı.Önde gelen Hakan atışı kaçırınca sıra Mustafa Kemal’e geçti. Mustafa Kemal atarsa 99 olacak.
  • REKLAMLAR. Ünlülerden Harika geri dönüş. 9-4 den 9-8 getiren Ünlület takımında Mustafa Kemal atarsa durum 9-9 olacak ve bayrak yarışına kalacak.
  • Merve Damla’ya karşı kazanan Merve durum şimdi 9-8 oldu.Gönüllüler Önde 
  • Anıl Ademe karşı kazanan Anıl Durum 4-1
  • Yiğit Hilmiceme karşı.Kazanan Hilmicem Durum 2-1 oldu 
  • Elif Nagihana karşı . Kazanan Nagihan Durum 1-1 oldu.
  • Ümit Karan Murat Ceylana karşı oyun başladı. Kazanan Ümit Karan Durum 1-0
  • Oyun Başlamadı


MERVE : BU KADAR MI DÜŞTÜN?

Survivor'ın yeni bölümünde, Acun Ilıcalı'nın '1 metrekarelik ödül' diye açıkladığı yemek ödülü için Ünlüler ve Gönüllüler karşı karşıya gelecek. Yeni bölümde üst üste kaybedilen oyunlar sonrasında Ünlüler'den Merve Aydın'ın Turabi'ye tepkisi de dikkat çekiyor.

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Finale oldukça kısa bir zaman kalan Survivor’da dokunulmazlık oyunu bu akşam yine kıran kırana mücadelelere sahne oldu. Oldukça önemli mücadelelere sahne olan haftanın birinci dokunulmazlık oyununun galibi daha önceki haftalarda sadece bir kez kazanan gönüllüler takımı olmuştu. Survivor'da bu akşam oynanan ikinci dokunulmazlık oyununda ise oldukça zorlu ve yorucu bir parkur yarışmacıların karşısına çıktı. Nefes kesen mücadele 9-9 oldu ve oyun bayrak yarışına kaldı. Bayrak yarışında mükemmel bir performans ortaya koyan Anıl ve Damla gönüllüler takımını bu haftalık rahatlattı ve ikinci dokunulmazlık oyununun sahibi oldular. Böylelikle Survivor'dan bu hafta elenecek olan yarışmacının kesin olarak ünlüler takımından çıkacağı belli oldu.

ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU

Ünlüler takımı tarafından cumartesi akşamı yapılan oylama sonucunda arkadaşları tarafından adı en çok yazılan isim olan Sahra Işık birinci eleme adayı oldu. Bireysel dokunulmazlığı kazanarak bir hafta daha Survivor adasında kalmayı garantileyen Elif Şadoğlu da ikinci eleme adayını belirledi. Elif Şadoğlu’nun belirlediği isim Adem Kılıççı oldu. 

Survivor'da bu akşam oynanan ikinci dokunulmazlık oyununu kazanan taraf ise yine gönüllüler takımı oldu ve ünlüler takımı yine ada konseyine gitmek zorunda kaldı. Ünlüler takımının takım olarak aldığı kararla üçüncü eleme adayı Mustafa Kemal oldu. Böylelikle bu hafta eleme potasına Sahra, Adem ve Mustafa Kemal girdi.



Hiç yorum yok:
Yaz yorum