23 Nisan 2018 Pazartesi

Baraka Ödülünü Kim Kazandı 23 Nisan 2018

 

Eleme gecesi öncesinde oynanan Ödül oyununun ardından şimdi sıra Baraka Ödülünde. Survivor 23 Nisan Baraka Ödülünü Kim Kazandı ? Baraka Ödülünü Kim Kazandı 23 Nisan detaylarıyla burada sizlerle olacak. Baraka Ödülü 23 Nisan hangi takım kazandı

Ünlüler işler hiç iyi gitmiyor oynanan 2 dokunulmazlık oyununuda kaybeden Ünlüler takımı 23 Nisan akşamında oynanan Duş ve Yemekler ödülünün kaybedilmesinin ardından akşamı eleme gecesi öncesinde Baraka Ödülünü Kazanmak istiyorlar.


BARAKA ÖDÜLÜ CANLI ANLATIM 
Ödül Baraka Ödülü ve Waffle Makinesi 
ADA ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI ?

ÖDÜLÜ KAZANAN TAKIM GÖNÜLLÜLER


ÜNLÜLER : 7 - 10 : GÖNÜLLÜLER 
  • Mustafa Kemal Anıl’a karşı kazanan Anıl. Baraka ve waffle Makinesi gönüllüler takımının.
  • Merve Nagihan'a karşı Nagihan kazanırsa Baraka ve Waffle ödülü Gönüllüler takımının.Kazanan Merve Durum 9-7 oldu.
  • Mustafa Kemal Anıl'a karşı kazanan Anıl Durum 9-6 oldu.
  • REKLAMLAR 
  • Yiğit Hilmicem'e karşı Kazanan ; Hilmicem
  • Sema Damla'ya karşı. Kazanan ; Sema Durum şimdi 6-6
  • Murat Adem'e karşı kazanan Adem Durum 6-5 oldu




DUŞ VE YEMEK ÖDÜLÜ GÖNÜLLÜLERİN

23 Nisan 2018 tv8 ekranlarında oynanan son ödül oyununu 10-8 sonucuyla kazanan takım Gönüllüler oldu.Gönüllüler ödül oyununu kazanmaları halinde duş ve yemek ödülüyle karınlarını doyurdular.


HAKAN VE MURAT CEYLAN ARASINDAKİ GERGİNLİK

Acun Ilıcalı'nın sunacağı ödül oyununda ise, yemek ödülünü gören yarışmacılar adeta kendinden geçiyor. Acun'un 'Burada 1 metrekarelik bir ödül görüyorum' diyerek açıkladığı yemek için iki takım zorlu parkurda kıyasıya bir mücadele veriyor. Oyun sırasında Gönüllüler'den Hakan ile Murat Ceylan arasında da tartışma yaşanıyor.

DÜN OYNANAN DOKNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor 22 Nisan'da oynanan 52 bölüm dokunulmazlık oyununu gönüllüler 10-9  kazandı.

SURVİVOR'DA ELEME ADAYLARI KİMLER? 22 NİSAN

Survivor'da dünkü dokunulmazlık oyunnu kaybeden Ünlüler takımı ada konseyinde zor dakikalar geçirdi. Ada arkadaşlarının ismini yazmasıyla ilk SMS'e çıkan isim Sahra oldu. Bireysel dokunulmazlığı kazanan Elif ise güçlü bir isim olarak gördüğü Adem'in ismini verdi. DÜN akşam (22 Nisan) oynanan dokunulmazlık oyunu kaybeden ünlüler yapılan ada konseyinde üçüncü SMS elem oylamasına Mustafa Kemal ismini yazdılar .
Böylece Survivor 2018'de 21 ve  22 Nisn'da oynanan dokunulmazlık oyununlarını kaybeden ünlüler Sahra, Adem ve Mustafa Kemal SMS eleme oylamasına çıkarak, en az oyu alan kişi adaya veda etmiş olacak.




Hiç yorum yok:
Yaz yorum