16 Nisan 2018 Pazartesi

Survivor 16 Nisan Kim Elendi acunn.com

 

Survivor'da heyecan dorukta. Bugün yapılacak ada konseyinin ardından adaya bir kişi veda edecek. Survivor 16 Nisan yeni bölümde eleme adayı Damla, Cumali ve Hakan. Yapılan Sms oylama sonuçlarına göre elenen isim kim olacak burada sizlerle olacak.

SURVİVOR KİM ELENDİ 16 NİSAN CANLI TAKİP EDİYPRUZ


  • Elenen isim Cumali oldu.
  • Yapılan oylama sonuçlarına göre adaya veda eden ismi önceden öğrenmek için acunn.com da yayınlanacak . Bizde aynı şekilde anlık olarak sizlerle paylaşacağız.Survivor 16 Nisan kim elendi acunn.com da .
  • Oylama sonuçları açıklanıyor.
  • 17 Nisan 2018 tarihinde TV 8,5 ta Survivor 8,5 olacak.Özel röportajlar ve videolar ekranlara gelecek.
  • Acun Ilıcalı birazdan açıklayacak.Ancak haftanın başarılı yarışmacısını açıklayacak.Bu haftaki performans sonuçları acunn.com da açıklandı.Sıralama sonuçları açıklanacak.
  • Erkeklerde birinci isim Birinci isim yüzde 76 Turabi oldu,İlincisi yüzde 70 Adem oldu.
  • Cumali konuşuyor .
  • Hakan konuştu
  • Damla konuştu ve çok heyecanlı olduğunu belirtti.
  • KONSEY BAŞLADI . 




Survivor kim elendi? Survivor 16 nisan kim elendi, Survivor kim gitti? Survivor eleme adayları kimler? Dokunulmazlık oyunlarında her zamanki üstünlüğünü koruyan ÜNLÜLER ekibi, bu haftaki iletişim ödülü oyununu Gönüllülere kaptırdı. Geçen hafta elenen Nevin Yanıt'tan sonra yine konsey yolunu tutacak isimlerin bu haftaki performanslarına bakarak gidecekleri Survivor 2018, bu akşamki eleme konseyinde yine heyecanlı ve rekabet dolu bir akşam yaşatacak. İşte Survivor 16 nisan Survivor kim elendi, Survivor kim gitti, Survivor adaya kim veda etti  Survivor tv8 canlı izleme linki, Survivor kim elendi sorularına cevap bulabileceğiniz tüm detaylar haberimizde...

Üst üste ödül oyununu kazanan ve tam şansları döndü derken dokunulmazlık oyunun ikisinide kaybeden gönüllüler takımında moraller sıfır. Bu zamana kadar ki en güçlü potadan kim elenecek? Hakan, Cumali ve Damla elemesinden kim galip çıkacak? Peki son bölümde dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Eleme adayları kim oldu? Survivor'da Kim GİTTİ? Survivor kim ELENDİ. Survivor canlı İzle...

16 Nisan akşamı belli olacak Survivor eleme gününde adaya veda edecek isim de belli olacak. Bu hafta konsey yolunu tutan 3 isim Damla, Hakan ve Cumali isimlerinden birisi Survivor olma hayallerine veda edecek. İşte Survivor 16 nisan kim elendi, adaya veda eden kim, Survivor eleme adayları kimler, Survivor kim gitti sorularının cevaplarını haberimizde bulabilirsiniz..


SURVİVOR 16 NİSAN ELEME GÜNÜNDE SURVİVOR KİM ELENDİ, SURVİVOR KİM GİTTİ SORULARININ CEVAPLARINI ANINDA BURADA BULABİLECEKSİNİZ.

15 NİSAN ELEME ADAYI SURVİVOR DAMLA OLDU.
DOKUNULMAZLIK OYUNUNDA ÜNLÜLER 9-4 GÖNÜLLÜLER.

ELEME ADAYLARI BİRAZDAN BELLİ OLCAK... SURVİVOR 14 NİSAN ELEMELERİNDE İLK ELEME ADAYI CUMALİ OLDU. İKİNCİ ADAY HAKAN HATİPOĞLU OLDU.

SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNDA BU AKŞAM SKOR ÜNLÜLER 10-3 GÖNÜLLÜLER. 14 NİSAN DOKUNULMAZLIK OYUNUNU ÜNLÜLER KAZANDI.

SURVİVOR ÖDÜL OYUNUNDA GÖNÜLLÜLER 10-8 ÜNLÜLER. 13 Nisan ödül oyununu Gönüllüler takıımı kazandı.



9 yorum:
Yaz yorum
  1. Damla elenir arkadaş hata yaptılar Damla’yı gönüllülere geçirerek

    YanıtlaSil
  2. Halan gitsin arkadaş elensin Cumali elenmez bugün göreceksiniz

    YanıtlaSil
  3. Bence Cumali gider arkadaş adam yeni tanımış o gitsin

    YanıtlaSil
  4. Cumali elensin gitsin yürüyerek gelmiş ona ceza olsun Dominikten yürüyerek gelsin

    YanıtlaSil
  5. Oylama sonuçları açıklandı mı arkadaşlar konsey devam ediyor mu

    YanıtlaSil
  6. Hakan Cumali ikisi birlikte gitsin

    YanıtlaSil
  7. Damla elenecek hissediyorum arkadaşlar

    YanıtlaSil
  8. Cumaliye üzüldüm beee

    YanıtlaSil