30 Nisan 2018 Pazartesi

Survivor 30 Nisan 2018 Kim Elendi SMS Sıralama Sonuçları Acunn.com

 

30 Nisan akşamında oynanan Baraka ödülü ve Kıymalı Pide ödül oyunlarının ardından sıra geldi ada konseyine .. Bu akşam yapılacak olan ada konseyinde kim elenecek ? Ada Konseyinde açıklanacak olan SMS sonuçlarına göre kim elendi canlı anlatım ile burada sizlerle olacak.Survivor 30 Nisan 2018 Kim Elendi Yağmur mu Murat Mı Yiğit mi Elif mi Birsen mi ?


ELENEN İSİM YİĞİT OLDU




SURVİVOR ELEME ADAYLARI KİMLER?

Gönüllüler takımı tarafından yapılan oylama sonucu eşit sayıda oy alan Murat ve Yağmur ilk eleme adayları oldu. Bireysel dokunulmazlık oyununun kazananı Hilmi Cem ise 3. eleme adayı olarak Birsen Bekgöz’ü seçti. Oynanan ikinci dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımı gerçekleşen ikinci ada konseyiyle birlikte takım kararıyla Elif'in adını verdi. Elif böylelikle ünlüler takımından çıkan 4. eleme adayı oldu. Bireysel dokunulmazlık sembolünü kazanan Mustafa Kemal ise 5. eleme adayını belirledi. Mustafa Kemal kendi takımından Yiğit'in ismini verdi.


Survivor'da her geçen hafta heyecan giderek artıyor. Bu hafta dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. Dokunulmazlık oyunu kıyasıya bir mücadeleye sahne oldu. Ünlüler ve Gönüllüler takımı son ana kadar oyunu bırakmadı. 9-9'a kadar gelen dokunulmazlık oyununu Murat, Ümit Karan karşısında gösterdiği performans ile kazandı. Böylelikle bu hafta Survivor Ünlüler takımından bir kişi daha elenecek. Peki, Survivor'dan kim elenecek? Survivor eleme adayları kimler?


SMS OYLAMASI YAPILDI


Geçtiğimiz konsey toplu sms oylaması yapıldı. Acun Ilıcalı Survivor yarışmacılarının hayranlarına salıdan cuma gününe kadar zaman verdi. Bu süre zarfından smsler atıldı. Yarışmacıların Survivor gelecekleri bu oylara göre belli oldu. Artık her eleme akşamı toplu sms sonuçlarına göre elenecek isim belli olacak. Survivor’da büyük bir ivme kazanan üst üste galibiyetler alan Gönüllüler takımı ilk dokunulmazlık oyununu kaybetti. Durum böyle olunca konseyde oyları eşit çıkan Murat ve Yağmur eleme adayı oldu. Bireysel dokunulmazlığın sahibi Hilmicem Birsen’in ismini söyledi. İkinci dokunulmazlık oyununu ise Ünlülüler kaybetti. Oy çokluğu ile Elif, bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Mustafa Kemal ise Yiğit'in ismini söyledi. Toplamda Survivor'da Murat,Yağmur, Birsen,Elif ve Yiğit eleme adayları oldu. Ünlülüler takımında Turabi’nin Survivor kurallarına aykırı davranışlarından diskalifiye mi olacak diye düşünülürken Acun Ilıcalı Turabi’ye 5 maç oynamama cezası vererek sert bir dille uyardı. Survivor kim elendi? Survivor’da kim gitti? Survivor’da elenen isim kim? İşte Survivor 2018 eleme



ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?
Survivor'da bu hafta oldukça zorlu ve yorucu parkurda karşı karşıya gelen yarışmacılar, lezzetli ödül için kazanmak zorundaydı. Acun Ilıcalı ödülü açıkladığı an da iki takım yarışmacıları da adeta kendinden geçti. Ödül hamburger ve patatesti. Nefes kesen mücadelede iki takımda oldukça yoruldu ve adeta parkuru zor tamamladı. Müthiş bir çıkış yakalayan gönüllüler takımı bu hafta da rüzgar gibi esti ve ödülün sahibi oldu..
 
ÜMİT KARAN'DAN KARŞI TAKIMA SİTEM!

Survivor'da ödül oyununu kaybeden ünlüler takımında bu hafta hayal kırıklığı yaşandı. Oyunu yine kaybeden ünlüler takımı moral bozukluğunun aksine, karşı takıma geçen eski takım arkadaşlarının abartılı sevinmelerine takıldı. Biz açken onlara böyle yapmıyorduk diyen yarışmacılar, karşı takıma oyun sonunda sitem ettiler.



4 yorum:
Yaz yorum