24 Nisan 2018 Salı

24 Nisan 2018 Zahide Yetiş'le İzle Son Bölüm

 

Show Tv ekranlarında yayınlanan Zahide Yetiş'le yeni bölüm ile ekranlara gelecek.  Zahide Yetiş'le 24 Nisan 2017 yeni bölüm Show Tv ekranlarında.

"Zahide Yetiş'le" bugün; Yemek Yazarı Elif Korkmazel tost ekmeği çanağında kızartma, kıtır yumurta dolması ve kasede çıtır kadayıf tatlısı tarifleri verirken, İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Ayça Kaya göbek ve bel çevresindeki yağlardan nasıl kurtulabiliriz, evde hangi egzersizler, nasıl yapılmalı sorularını yanıtladı. 



Ayrıca Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Prof. Dr. Erol Tavmergen kadın hastalıkları ve tüp bebek tedavisinin ayrıntılarını paylaştı.

Zahide Yetiş’le dopdolu içeriği, faydalı bilgileri, yüreğinize dokunacak hikayeleriyle hafta içi her gün Show TV’de izleyicileriyle buluşuyor. Daha sağlıklı bir yaşam için Zahide Yetiş bu sezon yepyeni ve hayatı iyileştirecek bir içerikle daha karşınıza çıkıyor.

Son Bölümleri İçin ; http://www.showtv.com.tr/programlar/tanitim/zahide-yetisle/1551

Başa çıkamadığınız sağlık sorunlarınızda, sorunlarla mücadele edecek gücünüz kalmadığında Zahide Yetiş yardımınıza koşuyor, hayatı sizlerle paylaşmaya devam ediyor. Son teknoloji tıbbi olanaklarla, hepsi alanında uzman doktorlarla birlikte sağlık sorunlarınıza “Zahide Yetiş’le”de çözüm aranıyor.



Hiç yorum yok:
Yaz yorum